Profil

Forvent mere

 

Forvent mere

Clienti er et full-service kommunikations- og reklamebureau med 48 medarbejdere fordelt mellem henholdsvis Aalborg og Aarhus. Vi er en ret broget flok; nogle er unge, andre er ældre. Nogle er garvede, andre er lige begyndt. Nogle er tekniknørder, andre har det bedst med ord.

Fælles for os alle er, at vi er gode til det, vi laver, og at vi brænder for vores kunder. Vi tør derfor godt love, at du hos os vil opleve et engagement ud over det sædvanlige. Takket være dedikerede medarbejdere, der ved, hvad glade kunder betyder.

+

Kunder til alle

 

Kunder til alle

For de fleste reklamebureauer er kunder synonym med business, brands og budgetter. For Clienti er det meget mere end det. Vi fokuserer også på menneskene bag produktet. På jeres virkelighed og visioner. Og på jeres forretningsstrategi og muligheder i markedet.

Vi tror nemlig på samarbejde og på, at åbenhed og gensidig respekt fører til den bedste udnyttelse af de samlede kompetencer. En stor og vigtig del af vores arbejde består derfor I at lære jer at kende, så vi sammen kan flytte jeres virksomhed. Formålet er enkelt: at skaffe kunder. Kunder til alle.

+

Det starter
med en
prik

 

Det starter
med en
prik

Everything starts from at dot. Sådan sagde kunstneren Wassily Kandinsky. Og vi synes, han har fat i noget. For selvom en prik måske ikke syner af meget, er den altid begyndelsen på noget større.

Selv et undseeligt og undervurderet punkt kan udvikle sig til de mest overraskende og effektive scenarier. En tanke, der ligger til grund for alt, vi beskæftiger os med. For skal man træde frem som noget særligt, handler det om at kunne se det store i det små og forvandle selv en lille prik til en succeshistorie.

+

Ægte full-service

 

Ægte full-service

Clienti varetager alle reklame-, kommunikations- og designorienterede opgaver – fra strategi og rådgivning til kreativ udvikling og grafisk design. Vi spænder vidt både kunde- og kompetencemæssigt og samarbejder med virksomheder inden for en lang række brancher – store som små – og med vidt forskellige potentialer og behov.

Hver en kunde er enestående, og hos os er der derfor ikke tale om pakkeløsninger. Vi går ind til hver enkelt opgave med en blank tavle, så vi i fællesskab kan finde ind til det unikke ved dit brand. Det, synes vi, rimer på full-service.

+

Indsigt

Alle virksomheder er enestående. Og enhver opgave begynder derfor med indsigt. I din virksomhed, i markedet, i konkurrenterne og i kunderne. Vi tager os tid til at lære dig og dit brand at kende og på at forstå jeres målgruppe og forretningsmæssige muligheder. Jo bedre vi kender dem, desto bedre kan vi identificere opgaven og levere skarpe løsninger, der skaber markante resultater.

Strategi

Vi ved af erfaring, at man kommer længst med et solidt strategisk afsæt tilsat den rette dosis kreativitet. Med udgangspunkt i jeres målsætninger samt en grundig analyse af konkurrencen udvikler vi en passende strategi, der danner grundlag for og former den opgave, der ligger foran os. Det sker naturligvis i tæt samarbejde med jer.

Koncept

Når strategien er på plads, kan den konceptuelle proces gå i gang. Det er her, vi finder ind til kernen og sorterer det uvæsentlige fra. Her, vi udmønter vores nye viden i kreative koncepter, der gør en dyd ud af det enestående ved jeres brand. Det, der er afgørende for en unik position i markedet.

Eksekvering

Eksekveringsfasen er afgørende for succes. Vi hjælper jer med at ramme og vedholde kunderne og skabe relationer, der holder på sigt. Her handler det om at sikre, at det, du har investeret, kommer igen med et afkast og udmønter sig i værdi på din bundlinje. For Clienti skal være en god forretning for alle.

 

Selskabsform:
A/S


Bankforbindelse:
Jutlander Bank


Advokat:
HjulmandKaptain

Stiftet:
8. Juli 2011


Revisor:
E&Y

CVR nummer:
33 78 27 99

Ejere:
Mette Danmark
Anders Bjørnstrup