26. oktober 2017

Scandi Byg og Clienti slår sig sammen

Specialisterne inden for modulbyggeri, Scandi Byg, har valgt Clienti til at folde forretningsstrategien yderligere ud og styrke brandet.

En af Danmarks førende producenter af modulbyggeri indgår samarbejde med Clienti om at udfolde selskabets markedsmæssige potentiale og revitalisering af brandet.

– Scandi Byg har en stærk position på markedet inden for modulbyggeri, men samtidig har de en udfordrerposition inden for hele kategorien byggeri, siger direktør Anders Bjørnstrup, direktør i Clienti, og fortsætter:

– Vi glæder os meget til at hjælpe Scandi Byg med at udfolde deres forretningsstrategi og skabe en effektiv kommunikationsplatform sammen med dem.

Scandi Byg, som i dag omsætter for mere end kr. 400 mio. årligt, har en lang række ambitioner for fremtiden.

Adm. direktør Thomas Raunsbæk tilføjer:

– Grundlæggende skal vi sikre, at vores målgrupper får højt kendskab til alle fordelene ved industrielt fremstillet modulbyggeri, men samtidig begynder en række samfundsmæssige trends også at pege vores retning.

– Der bliver større og større fokus på bæredygtigt byggeri, genanvendelse af byggematerialer, det gode arbejdsmiljø samt kvalitet i udførelsen – områder hvor Scandi Byg med vores innovative byggeproces allerede ligger helt i front.

– Clienti præsenterede os for et strategisk oplæg og en kommunikationsplatform, som passer godt til den strategi, vi har lagt, og den rejse vi står overfor, så vi har store forventninger til samarbejdet og tror på vi kan skabe gode resultater i fællesskab, slutter Thomas Raunsbæk.

Samarbejdet mellem de to parter er netop begyndt efter en bureaurunde, og de første resultater vil blive synlige efter årsskiftet.