30. august 2017

Himmerland Boligforening flytter ind hos Clienti

En af Jyllands største almene boligforeninger vælger Clienti som bureau

Himmerland Boligforening, der har hovedsæde i Aalborg, vælger Clienti som digitalt sidekick. Himmerland Boligforening har mere end 15.000 beboere, og historien går helt tilbage til 1946, hvor den første afdeling så dagens lys. I dag vinder foreningen flere arkitektoniske priser og formår at nytænke almene boligers position i bybilledet. De sidste par år har Himmerland Boligforening allokeret flere ressourcer til digital kommunikation, som bl.a. ses ved branchens største Facebook-side med flere kvantespring ned til nærmeste forfølger. Ole Nielsen, direktør, udtaler: ”Clienti formår at samle flere touch points med uændret strategisk tyngde og tænker langt mere holistiske i annonceøjemed, så vi opnår mærkbare resultater fremfor udelukkende enkeltstående, kreative spidsfindigheder”.

 

Samarbejdet er netop påbegyndt og Lasse Juhl, Head of Social hos Clienti, uddyber: ”Almene boliger klinger normalt ikke af ”first mover”, når det kommer til kommunikation, men ikke desto mindre er Himmerland Boligforening langt i digitaliseringsprocessen og sikrer fantastiske forudsætninger for at få det rigtige budskab ud til det rigtige menneske på det rigtige tidspunkt”.

 

Clienti kommer til at varetage al kommunikation på sociale medier, al digital annoncering, søgemaskineoptimering og dataoptimering i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev.